Hørsholm Jazz-kompagni

Siden er senest revideret 7 januar, 2018

Webmaster: BasiconSoft
wp6227d192_0f.jpg

 

Saturday Night Swing Band’s referencer

Kære Kjeld Flemming

Ved vort diamantbryllup 16/3 2017 underholdt jeres band ved vor fest på Josty på Frederiksberg.

Tak for jeres fantastiske underholdnings- og dansemusik, som var med til at give en dejlig stemning og som førte til, at alle vi seniorer, som kunne, var på gulvet til en herlig swingom.

Med venlig hilsen

Viggo Rasmussen

 

Bryllups reception.

Kjeld Flemming og team spillede til vores bryllups reception og var med til at det unge brudepar og alle vore gæster fik en uforglemmelig dag.

Gode toner og velafbalanceret repertoire.

Vi vil gerne sige dig og dit team mange tak for en fin perfomance d. 14/6. Vore gæster og ikke mindst det unge par, var meget begejstrede for jeres musik.

Hilsen Jakcob og Mette

*********

Som lovet et par positive ord om dit band - Saturday Night Swing Band.

I forbindelse med afholdelse af min og min hustrus sølvbryllupsfest - lørdag d.31/08-13 på hotel Marienlyst i Helsingør – stod jeg (mandlig part) med den udfordring, at skulle arrangere musikken til festen (25 år tidligere havde min svigerfar engageret et jazz-orkester til vores bryllupsfest - så den lå nærmest til "højrebenet"). Behøver jeg at nævne, at musikken var min overraskelse til min hustru på dagen.

Efter lidt søgen på "nettet" - fandt jeg via "eventzonen,dk" frem til "Kjeld Flemmings Kvartet" - en hurtig forespørgsel viste dog at "kvartetten" var booket til anden side, men orkesterlederen Kjeld Flemming anbefaldede bandet "Saturday Night Swing Band", som var ledig. Der var referancer på nettet, samt mulighed for at høre dem på deres hjemmeside.

Med i tilbuddet fra Kjeld Flemming (Saturday Night Swing Band består af 6 musikere) var også et tilbud om en pianist under middagen - prisen (band + pianist) var absolut rimelig (jeg er af jysk oprindelse - dog med 30 år i Kbh. området). Så jeg slog til - Saturday Night Swing Band var hyret.

Slog de (Saturdag NightSwing Band) så til - absolut, fortræffelige dygtige musikere, der ikke alene kan deres jazz, men også er istand til at formidle den på en glad og medrivende måde. Vi var rigtig godt underholdt i de 3 timer bandet spillede - dansegulvet var på intet tidspunkt ubenyttet. Og min søde hustru var meget positivt overrasket over musikken/bandet.

Vil jeg engagere dem igen - absolut ikke utænkeligt. Jeg/vi har et par døtre og skulle en af dem en dag komme og sige, "Far - jeg skal giftes - vil du arrangere musikken" - så kunne det udmærket tænkes, at jeg gav Kjeld Flemming et opkald.

Morten Bruun Hansen/Dragør.

 

Til Hørsholm Jazz-Kompagni og Saturday Night Swing Band.

Tak for en fantastisk god Jazz aften på Usserød skole d 15 sept. Vi var nogen stykker fra Virum der mødte op til denne festlige aften med et Norsk Big Band og det lokale Saturday Night Swing Band. Sidstnævnte spillede dejligt swingende jazz med gamle kendte swingnumre der var til at danse til og vi havde en pragtfuld aften. Flere af musikerne er efter min mening glimrende instrumentalister og alle viste åbenlys glæde ved musikken, hvilket smittede af på os tilhørere.

Stemningen var fantastisk og det at vi selv kan tage mad var en vældig god idé. Vi er mange der helt sikkert møder op når der næste gang d. 10 januar kaldes til jazz på Usserød skole.

med hilsen Jørgen Lindahl.

 

Kære Kjeld Flemming .

Søndag den 21 oktober havde vi fornøjelsen at opleve Saturday Night Swing Band seks mand høj der leverede det bedste og dejligste musik.

Vi var 71 der var yderst tilfredse og nød musikken , og vi var så heldige også at få ekstranummer, alle tiders eftermiddag som fløj afsted ,sådan er det når noget er godt .

Vi har tænkt os at gentage denne succes næste år og i større lokaler så vi måske også kunne få en sving om vi glæder os allerede ,tusinde tak.


med venlig hilsen til alle seks mand fra Aktivitetshuset Paraplyen i Frederiksværk.

Alice Normand

 

Print referencer